Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Gratis Frakt
Gratis Frakt*
5% Rabatt - Första Beställning Bonus
5% Rabatt - Första Beställning Bonus
Volymrabatt
Volymrabatt
Ingen Minsta Beställning
Ingen Minsta Beställning

Upplev autentiskt brittiskt hantverk med våra brittiska grossistgåvor och kosmetika 

Gå på en tur runt det riktiga brittiska hantverket och innovationerna med vårt fantastiska urval av brittisktillverkade grossistpresenter och kosmetika som är gjorda speciellt för att hylla unika traditioner och dagens kreativitet i Storbritannien. Vårt sortiment kommer från själva hjärtat av Sheffield och representerar hudvård par excellence, skönhetsprodukter som förtrollar och handgjorda presenter. 


Utmärkt kvalitet och hantverk

Basen för alla erbjudanden är AW Aromatics and Artisans: en unik tillverkningsanläggning där tradition går hand i hand med färdigheter för att producera produkter av oöverträffad excellens. Från varje handhälld tvål till unikt blandade kosmetika, och från varje unik badbombset till varje aromaterapiprodukt, är det tydligt att våra hantverkare är dedikerade till kvalitet. Tja, därför blir 'Tillverkat i Storbritannien' inte bara en etikett för ursprungets skull utan mycket av ett löfte om produktens kvalitet och arv. 


Ett brett utbud av produkter för alla 

Vårt breda utbud av produkter garanterar något för alla. Vårt utbud sträcker sig från världens finaste handgjorda tvålar och ljus till det senaste inom skönhetstrender och tidlösa hudvårdsartiklar. Alla dessa produkter är gjorda för dig, avsedda att dekorera ditt mysiga hem, skämma bort dig med lyxprodukter eller unika tillägg i dina butiker och onlinebutiker. 


Firar brittisk kreativitet och excellens 

Vi är verkligen stolta över våra engelska kollegor vars enorma kreativa förmåga och hängivenhet återspeglas i skapande av så vackra produkter för hand. Det är deras kreativa anda som gör att vi håller oss uppdaterade med de senaste moderna trenderna inom bad och skönhet så att våra erbjudanden inte bara uppfyller utan överträffar kvalitetsstandarder. 

Följ med oss för att fira brittisk charm, kvalitet och innovation. Utforska dessa presenter och kosmetika direkt från Storbritannien!