Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

Behöver du lite inspiration? 

Du förstår säkert (som alla säljare av presentartiklar gör) vikten av att ligga steget före de kommande säsongerna och tillfällena. 

Planering för sådana speciella dagar som mors dag är inarbetat i varje rutin för återförsäljare av presenter. I januari fyller du förmodligen frenetiskt på allt som är rosa, rött och hjärtformat redo för den kommande alla hjärtans dag i februari. I mitten av februari fokuserar du på de senaste trendprodukterna. När påsken är över byter du sömlöst ut ditt inventarium till livfulla produkter med sommartema. Plötsligt slår insikten till – det är bara två dagar kvar till en viktig högtid, och du glömde.... 

Så... för att hjälpa dig att hålla koll på trender och fungera som en praktisk kalender, har vi tagit fram den här inspirerande sidan. 

Den här sidan är inte bara till för att hålla dig informerad om kommande huvudevenemang utan också för att introducera dig till idén att använda alla dessa internationella dagar som reklammöjligheter. Har du någonsin funderat på att anpassa dina säljkampanjer till den internationella chokladdagen den 7 juli eller den internationella Buddhadagen den 8 april? Kom ihåg den kraftiga ökningen av efterfrågan under Barbie-boomen 2023 – under den perioden visade det sig att valet av allt utsmyckat i rosa var det smartaste valet en återförsäljare kunde göra.

Kolla in vårt urval nedan för att hitta och planera det perfekta presentprogrammet för dina kunder... och hjälpa ditt företag att växa!