Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Gold Reward Medlemskap
Beställ inom 30 dagar efter din senaste beställning för att få 5% rabatt
Volymrabatt
Beställ 12 eller fler stycken från varje familj för att få 5% rabatt

Ansiktsserum - 30ml

Om du är en försäljare som vill locka nya kunder bör du anskaffa våra Ansiktsserum. Vår produkt har potential att revolutionera din hudvårdsavdelning och fånga uppmärksamheten hos smarta kunder. Ansiktsserum är det perfekta tillägget till alla hudvårdsrutiner och erbjuder många fördelar som kan förbättra hudens allmänna hälsa och utseende. 

AW Ansiktsserum: Revolutionera din hudvårdsavdelning

Våra ansiktsserum är tillverkade i England och kommer i 30ml flaskor. De är veganvänliga och dess mycket återfuktande egenskaper säkerställer att de återfuktar huden på djupet. Dina kunder kan lita på att vårt ansiktsserum inte bara är effektivt utan också producerat med kvalitet i åtanke. 

Det som skiljer serum från krämer är deras lätta konsistens och högre koncentration av aktiva ingredienser. På grund av sin formulering kan serum absorberas snabbt i huden, vilket gör dem mycket effektiva när det gäller att tillföra näring och återfuktning. Genom att använda serum kan dina kunder uppleva en intensifierad daglig hudvårdsrutin som går utöver grundläggande rengöring och återfuktning. 

En av de viktigaste fördelarna med ansiktsserum är deras mångsidighet. Beroende på den specifika typen av serum kan de lindra en mängd olika hudproblem. Vissa serum är till exempel utformade för att ljusa upp hyn och ge ett mer ungdomligt utseende. Andra ger näring till huden samt fyller på viktiga vitaminer och näringsämnen. Dessutom finns det serum som utmärker sig när det gäller att återfukta huden, vilket säkerställer att optimala fuktnivåer bibehålls under hela dagen. Dessutom kan ansiktsserum till och med ha en anti-rynkeffekt, vilket minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor, och främjar en jämnare och mer ungdomlig hy. 

Dina kunder kanske också uppskattar vår Ansiktstoner Spray. Denna uppfriskande spray fungerar som ett perfekt komplement till ansiktsserumet, och erbjuder ytterligare återfuktning och hudfördelar. Sprayen kan användas efter rengöring för att balansera hudens pH-nivåer, strama upp porerna och förbereda huden för optimal absorption av ansiktsserumet. Tillsammans skapar dessa produkter en omfattande hudvårdsrutin som dina kunder kommer att älska. 

Köp nu och ge dina kunder en av de bästa hudvårdsprodukterna!

Ljusgörande Ansiktsolja

SerF-04
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Marula Oljeserum

SerF-02
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Hyaluronsyra Ansiktsserum

SerF-01
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

C-Vitamin Ansiktsserum

SerF-03
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig