Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

Ren och Naturlig Skäggolja i Bulk - 1 Liter

De konditionerande egenskaperna hos en bra skäggolja är viktiga. Att använda skäggolja främjar inte bara bättre skäggväxt utan förbättrar också dess komfort, hälsa och doft. Vi har noggrant blandat fyra typer av skäggoljor för att hjälpa till att rengöra, regenerera och förbättra alla skägg eller stubb. 

Stick ut på marknaden med AW Gifts Skäggoljor i Bulk - med anpassningsbart varumärke 

Vi presenterar AW Gifts Skäggoljor i Bulk, förpackade i rymliga aluminiumflaskor för din bekvämlighet. Detta ger dig en otrolig möjlighet att anpassa och skapa ditt eget varumärke. Med dessa skäggoljor i stora förpackningar har du friheten att designa enastående etiketter och släppa loss din kreativitet, vilket gör att ditt varumärke sticker ut på marknaden. Oavsett om du är en entreprenör som vill starta din egen grooming-linje eller en frisörsalong som strävar efter att erbjuda en unik produkt till sina kunder, erbjuder våra Skäggoljor i Bulk den perfekta grunden för varumärkesbyggande och anpassning. Ta chansen att skapa en framstående identitet för ditt märke av skäggoljor och lämna ett bestående intryck på din målgrupp. 

Upplev kvaliteten hos vår snabbt absorberande skäggolja, noggrant formulerad med en blandning av rena eteriska oljor, inklusive kokosnöts-, aprikos-, avokado-, argan-, E-vitamin och gyllene jojobaoljor. Denna fantastiska kombination av naturliga ingredienser har enorma fördelar. De rika vitaminerna som finns i dessa oljor gör underverk för att mjuka upp grovt hår, vilket gör det mer hanterbart och enkelt stylat. Dessutom gör de mer än att bara förbättra skäggets utseende; de ger också näring och konditionerar den underliggande huden, vilket effektivt minimerar risken för klåda och fläckar. Om du funderar på att köpa skäggolja i bulk, erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och bekväma förpackningsalternativ. Med vår skäggolja kan du vara säker på att dina kunder kommer att känna sig tacksamma och väl omhändertagna. 

Beställ idag och bli en Romersk Gladiator eller till och med en Spartansk Hjälte.

1 Liter Skäggolja - Spartansk Hjälte - Konditionera!

BeardoB-03
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

1 Liter Skäggolja - Nordisk Gran - Regenerera!

BeardoB-02
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

1 Liter Skäggolja - Viking Mysk - Rengör!

BeardoB-01
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

1 Liter Skäggolja - Romersk Gladiator - Förbättra!

BeardoB-04
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig