Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
 

AW Grossistpresenter från Indien

Vi har samlat alla våra indiska grossistprodukter i en avdelning. 

På AW har vi importerat från Indien i över 20 år och alltid varit noga med att se till att varor produceras av välrenommerade företag som behandlar arbetare och entreprenörer rättvist. Nästan varje företag får ett personligt besök för att säkerställa att standarden är god. De flesta av våra leverantörer är små familjeföretag som vi är glada över att kunna stötta under många år. Vår man i Indien, Mr Chatterjee, och nu även hans son Drishtanta, är våra agenter på plats som säkerställer kvalitet och snabba leveranser. 

Mr Chatterjee har arbetat personligen med AW i mer än 12 år, han äger också en bomulls- och jutefabrik i Serampore nära Kolkata. Vi har importerat 100 % indisk bomull sedan 2010, så ingen av bomullen som finns i AW-produkter kommer från Kina. 

Nära fabriken finns ett barnhem för föräldralösa barn, med hjälp av Mr Chatterjee är vi glada över att stödja och vårda det hemmet och dess barn. 

När du köper indiska grossistprodukter från AW kan du vara säker på att du inte bara köper så direkt som möjligt, utan att varorna handlas rättvist och vi gör också vårt bäsa för att ge något tillbaka. 

Tack för ditt stöd!