Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
 

Lär känna en lokal vingård i västra Slovakien 

Här på AWGifts försöker vi hjälpa lokala företag att växa och vi älskar också ett glas gott vin. Därför gick vi ut och utforskade några vingårdar i västra delen av Slovakien nära vårt distributionscenter och hittade en härlig vingård som ägs av Milan Chudý


Historien om detta vinodlingsföretag började skrivas av Milan Chudý hösten 2000 när han producerade sitt första vin i byn Vinohrady nad Váhom. Denna lilla by som ligger på vänster sida av floden Váh har sydvästra sluttningar som är perfekta för vingårdsproduktion. 


Vinbiografin skrivs årligen på våren i vingården. Grundfilosofin är att leverera de absolut friska och mogna druvorna i optimala mängder. Det som är omöjligt i storskalig produktion blir verklighet på små gårdar. I början finns det ett fritt och obegränsat sinne, som låter kunskapen gå framåt. 


Våra vingårdar har gräsmatta och är skurna i en enda horisontell trål. Under vegetationen sker olika arbeten för hand, såsom beskärning, borttagning av klaszonen och förkortning av skotten. Vingårdarna behandlas kemiskt och det årliga målet är att begränsa denna aktivitet till sex besprutningar per vegetation. 

Sedan 2015 ingår alla vingårdar i Agro-miljö-klimatmåttet PRV SR 2014-2020 och sköts i form av integrerad produktion. 


För närvarande förvaltar vingården 6 hektar av sina egna vingårdar i sortsammansättningen: 

Rulandské biele, Chardonnay, Muškát Ottonel, Rizling rýnský, Tramín červený, Hetera, Rimava, Dunaj, Hron, Nitria och Cabernet Sauvignon.

Så hur får du en god flaska vin från AWGifts? 

Bli Gold Reward-medlem! Allt som krävs är att du beställer inom 30 dagar från den senaste beställningen. Vårt system kommer automatiskt att tillämpa Gold Reward-rabatter på utvalda produkter och för varje beställning över 1200 SEK + moms får du en flaska gott vin från denna vackra vingård. 

Beställ varje månad för att behålla ditt medlemskap och få maximala rabatter utan att behöva tänka på de beställda kvantiteterna. Detta innebär att du kan ersätta det faktiska sålda lagret istället för att alltid behöva öka lagernivåerna för att få maximala rabatter.

Kom igång redan idag och handla i våra bästsäljande avdelningar

Om du inte är säker på vad du letar efter är det bäst att gå till en av våra bästsäljande avdelningar nedan och välja ut nya produkter som kanske blir de nya bästsäljarna i din butik eller webbplats.

Aromaterapi
Himmelskt Badrum
Ljus & Ljusstakar
Rökelse & Rökelsebrännare

För närvarande har vi över 3000 presentartiklar som alla är tillgängliga att beställa online och levereras nästa dag i Centraleuropa (vi gör vårt bästa). Tusentals gåvor och presentrelaterade linjer inklusive ljus, rökelse inklusive nagchampa, aromaterapi, tvålar, badbomber, hängkristaller, laserkristaller, ädelstenar, tumlade stenar, smycken, öronljus, organzapåsar, trälådor, medan-lagret-räcker varor och ett förpackningssortiment inklusive ekologiska bärkassar, papperspåsar, osv. Vilken presenprodukt du än vill ha - har vi förhoppningsvis!