Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

Vanliga Frågor

Här hittar du några svar på vanliga frågor från våra kunder. Hoppas den här sidan hjälper.


Vad är minimibeställningen?

Observera att vi har ett lägsta ordervärde på 600 SEK före frakt och moms. Beställningar under denna tröskel kommer att medföra en avgift på 60 SEK + moms, förutom Gold Reward-medlemmar. Detta gäller alla beställningar som görs hos AWGifts, oavsett hur beställningen skickas. 


Är produkterna veganska eller vegetariska? 

De flesta av våra kosmetiska produkter är veganvänliga. Det går faktiskt snabbare att lista de som inte är det, så se listan nedan:


Tvålar av Olivolja

- ArtS-16 - Propolis - Olivtvål (https://www.awgifts.se/arts-16

- ArtS-26 - Åsnemjölk - Olivtvål (https://www.awgifts.se/arts-26

- ArtS-29 - Getmjölk - Olivtvål (https://www.awgifts.se/arts-29

  

Cocktail-doftande Badbomber

- CBB-02 - 3x Set med Tre Margarita Badbomber (https://www.awgifts.se/cbb-02


Funky Badbomber 

(https://www.awgifts.se/fbb)


Halloween Badbomber

- HBB-03 - 16x Kokosnöt & Lime Halloween Badbomber (https://www.awgifts.se/hbb-03)


Vi använder färger och ingredienser som inte har använts eller testats på djur eller producerats av insekter. Vissa av våra produkter är gjorda av läder eller vildsvinshår; detta kommer att anges i beskrivningen och/eller namnet på produkten.


Är palmoljan ni använder i produkter RSPO-certifierad?

Ancient Wisdom är engagerade i hållbarhet på marknaden för presentartiklar och kosmetika. Vi är stolta över vår etiska status som tillverkare och importör. Vi arbetar endast med medlemmar i RSPO och POIG och vill öka medvetenheten om bra palmolja bland våra kunder och konsumenter så att de kan göra mer välgrundade köpval.


Säljer ni till allmänheten/slutkund?

AWGifts Sverige är en grossistwebbplats. Vi hanterar endast handelskunder. För att kunna se priserna på våra produkter behöver du registrera dina företagsuppgifter genom att skapa ett konto på vår hemsida. Vi kan inte avslöja några priser till oregistrerade köpare. 

Vi behöver veta ditt fullständiga namn, företagsnamn, adress (leverans och faktura), telefonnummer och e-postadress. Om du inte har ett organisationsnummer eller momsregistreringsnummer/VAT-nummer kan dessa lämnas vid ett senare tillfälle. De är inte obligatoriska för den första registreringen. 


Varför visar ni två priser för produkten online?

Alla angivna priser är exklusive moms. Vi gör allt för att hålla priserna på vår webbplats uppdaterade, men eventuella ändringar av nämnda priser kan ske utan föregående meddelande. Priserna på webbplatsen ersätter alla andra källor. 

Vissa produkter har en volym-/Gold Reward-rabatt. Dessa produkter är märkta som sådana på sina respektive produktsidor. Om en rabatt annonseras på en produktsida, motsvarar den endast den specifika produkten (familjekoden). Volym-/Gold Reward-rabatterna är samma rabatt baserat på olika villkor – dessa är inte två rabatter och de kan inte kombineras.


Här kan du se ett exempel på hur vi visar priserna:


Pris: Är grossistpriset exklusive moms 

RRP: Står för Recommended Retail Price (priset vi rekommenderar våra kunder ska sälja för) 


Får jag använda era bilder och ert innehåll på min webbplats eller butik?

Enkelt uttryckt... Ja det får du, men Ancient Wisdom Marketing Ltd ger tillstånd att elektroniskt kopiera och/eller skriva ut i papperskopior delar av denna webbplats i det enda syftet att göra en beställning hos Ancient Wisdom s.r.o., eller använda denna webbplats som en shoppingresurs. All annan användning av material på denna webbplats (inklusive reproduktion för andra ändamål än de som anges ovan, modifiering, distribution eller återpublicering) utan föregående skriftligt tillstånd från Ancient Wisdom Marketing Ltd är strängt förbjuden.


Har ni alla nödvändiga papper för era kosmetiska produkter?

Alla våra produkter avsedda för kosmetisk användning är certifierade och testade enligt lag, och ingredienser för alla dessa varor finns tillgängliga via webbplatsen och på begäran. Dessutom loggar vi alla våra produkter på CPNP, som är EU:s databas för kosmetiska produkter. 


Vad är produkter utan etikett? 

Produkter utan etikett erbjuder ett praktiskt och kostnadseffektivt sätt att utöka din produktlinje utan behov av omfattande tillverkning eller produktutveckling. Du kan fokusera på marknadsföring och försäljning samtidigt som du erbjuder varor av hög kvalitet. Processen är enkel: Du väljer de produkter från vår webbplats som du vill sälja under ditt varumärke. Vi tillhandahåller produkterna till dig utan etiketter i vanlig förpackning. Du kan sedan lägga till ditt eget varumärke, logotyp och etikett till produkterna. Slutligen marknadsför och säljer du dessa produkter som dina egna. Utforska alla våra produkter utan etikett här. 


Erbjuder ni personlig märkning av produkter? 

Nej, vi erbjuder inte personlig märkning av produkter. Våra produkter utan etikett kommer utan etiketter eller varumärke, så att du kan lägga till ditt eget varumärke, logotyp och etikett för att skapa en unik produkt under ditt varumärke. 


Finns det några begränsningar för var man kan sälja produkter utan etikett? 

I de flesta fall kan du sälja dessa produkter var du än väljer, inklusive online, i fysiska butiker eller via distributionsnätverk. Innan du designar dina etiketter är det dock viktigt att bekanta dig med de juridiska kraven för märkning av kosmetiska produkter på din målmarknad. Lagar och förordningar kan variera mellan länder eller regioner. Se till att dina etiketter överensstämmer med riktlinjerna som anges av tillsynsorgan som EU/Storbritanniens kosmetikaförordning (i Europeiska unionen) eller lokala tillsynsmyndigheter. Utforska alla våra produkter utan etikett här. 


Innehåller era produkter utan etikett de nödvändiga certifieringarna, såsom MSDS (Material Safety Data Sheets) för eteriska oljor eller CPNP-nummer (Cosmetic Products Notification Portal) för kosmetika? 

Ja, våra produkter utan etikett åtföljs av alla nödvändiga certifieringar och dokumentation. Vi säkerställer att våra produkter uppfyller säkerhets- och regulatoriska standarder, vilket inkluderar att tillhandahålla MSDS för eteriska oljor och CPNP-nummer för kosmetiska produkter.