Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Tvålar av Olivolja
 
Massagetvålar
 
Vilda & Naturliga Tvållimpor
 

Utforska Unika Handgjorda Tvålar i Grossistledet

Våra tvållimpor är en perfekt blandning av konstnärskap och kvalitet, eftersom vi erbjuder över 100 fängslande dofter och design som tillgodoser dina kunders unika preferenser. Vi är fast beslutna att inte bara tillhandahålla de finaste handgjorda tvålarna utan också sådana som är skonsamma mot miljön. 

Vackra Tvålar av Fina Ingredienser 

Det som utmärker våra tvålar är uppmärksamheten på detaljer och användningen av ingredienser av högsta kvalitet. Varje batch är gjord med kärlek och omsorg, vilket säkerställer att dina kunder får en produkt som är vegansk, handgjord och producerad i små kvantiteter för oöverträffad kvalitetskontroll. 

Med vår kallpressade metod behåller vi det naturliga glycerinet i våra tvålar, vilket gör dem till ett utmärkt val för kunder med känslig hud. Samtidigt skapar vår smält- och hällmetod ett lyxigt lödder som tilltalar dem som söker en bortskämd upplevelse. 

Vårt engagemang för plågeri-fria metoder innebär att ingen av våra produkter testas på djur, vilket främjar ett snällare och mer medkännande förhållningssätt till hudvård. 

Beställ nu och ge en touch av lyx till en överkomlig kostnad!

Vi erbjuder ett urval av dofter, från klassisk lavendel och pepparmynta till exotisk jasmin och sandelträ, så du kan vara säker på att hitta något som passar dina kunders önskemål. 

Och med våra överkomliga tvålpriser i grossistledet kan du enkelt fylla på med dessa högkvalitativa tvålstänger för att erbjuda dina kunder en produkt de kommer att älska till ett pris som garanterar vinst. Så oavsett om du driver en hälsokostbutik, en presentbutik eller en vanlig butik med blandad sortiment, kommer våra tvålstänger i grossistledet att bli en hit bland dina kunder. 

I över 18 år har Ancient Wisdom betjänat grossistkunder med högkvalitativa tvålar, vilket hjälper till att göra deras företag framgångsrika. Vi förstår att vår framgång är direkt kopplad till våra kunders framgång, och vi är engagerade i att hjälpa dig att nå dina mål. 

Följ med oss och omfamna skönhet, hållbarhet och medkänsla, en tvållimpa i taget. Låt oss tillsammans skapa en värld där hudvård är både ett nöje och ett medvetet val. Vi är glada över att ge oss ut på denna resa med dig.

Tvålskärare och Plastförpackning till Tvål

Tvålskärare för Tvållimpor

HMS-31
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Set med Tvålskärare i Trä - Rak och Vågig

HMS-48
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Tvålskärare Snidad ur Mangoträ - Antik Stil

HMS-39M
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Tvålskärare Snidad ur Mangoträ

HMS-34M
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Plastförpackningar till Tvål (ca 800-1000)

HMS-30
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig