Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
 

Ingen Minsta Beställning 

Stärk ditt företag med flexibilitet 

Vi hyllar och stöttar företag av alla storlekar, med förståelse för att tillväxtresan börjar med ett enda steg. I över 28 år har vi legat i framkant när det gäller att tillhandahålla exceptionell service och produkter till en mängd olika företag. Vår erfarenhet sträcker sig över olika branscher, vilket gör det möjligt för oss att tillgodose de unika behoven hos vår globala kundbas med 70 000+ företag. 


Vår filosofi: Ingen beställning är för liten 

Vi tror på kraften hos små företag och drömmarna som driver dem. Det är därför vi har tagit bort kraven på minsta beställning. Oavsett om du precis har börjat eller funderar på att göra ett litet tillägg till ditt företag, finns vi här för dig. 

För att täcka administrativa, plocknings- och packningskostnader tas en avgift på 60 SEK + moms ut på beställningar under 600 SEK + moms. Gold Reward-kunder är undantagna. 


Global räckvidd, lokal touch 

Med över 70 000 kunder över hela världen är vi stolta över vår förmåga att koppla produkter till människor. Vår lagerlokal baserad i Slovakien är ett nav för aktivitet, vilket säkerställer effektiv leverans över hela Europa. Vi har samarbetat med olika leveransföretag för att erbjuda de bästa fraktpriserna, vilket gör det lättare för dig att ta emot våra produkter utan att behöva oroa dig för höga fraktkostnader. 


Gå med oss idag 

Upplev skillnaden med oss. Med oss får du inget krav på minsta beställning, du får exceptionella belöningar och blir en del av en global gemenskap med nöjda kunder. Låt oss växa tillsammans, bryta barriärer och nå nya höjder. Välkommen till en värld av möjligheter, där vi värdesätter varje beställning, stor som liten. 

För att få mer information eller påbörja din beställning, kontakta oss gärna. Låt oss ge oss ut på denna resa tillsammans och bygga framgång en beställning i taget. 


För att täcka administrativa, plocknings- och packningskostnader tas en avgift på 60 SEK + moms ut på beställningar under 600 SEK + moms. Gold Reward-kunder är undantagna.

Behöver du hjälp? Vi är redo att hjälpa dig med vad du än behöver

+421 (0)90 399 95 58 Vårt team är redo!