Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

4x Klementin, Ylang & Patchouli Hand- & Duschtvål 250ml - Utan Etikett

Product code: AHBWUL-02

Klementin, Ylang & Patchouli Aromaterapi Hand- & Duschtvål är en lyxig och uppfriskande produkt som är designad för att rengöra och nära huden samtidigt som den ger en uppfriskande upplevelse. Denna kosmetika är tillverkad med en blandning av eteriska oljor som samverkar för att skapa en unik och stimulerande doft. 

Mandarinen är känd för sina uppfriskande och upplyftande egenskaper. Den används ofta inom aromaterapi för att hjälpa till att minska stress och ångest, samt för att främja en känsla av avslappning. Ylang-ylang, å andra sidan, är ett naturligt afrodisiakum som är känt för sin förmåga att främja känslor av lycka och välbefinnande. Patchouli ger en varm och jordig doft som är både lugnande och jordande. Det används ofta i aromaterapi för att hjälpa till att minska stress och ångest, samt för att främja avslappning och balans.

Denna hand- och duschtvål löddrar och sköljs lätt, vilket gör att huden känns mjuk, slät och fräsch.

Ursprung United Kingdom
Vikt 0.435Kg /styck
Shipping weight 1.84Kg
Mått 5.5x16 (cm)
Material/Ingredienser Aqua,  Sodium Laureth Sulfate,  Sodium Chloride,  Glycerin,  Cocamidopropyl Betaine,  Phenoxyethanol,  Sodium Benzoate,  Citrus Reticulata Peel Oil,  Cananga Odorata Flower Oil,  Pogostemon Cablin Oil,  Citric Acid,  Polyquaternium-7,  Tetrasodium Glutamate Diacetate,  Limonene
CPNP
UFI
Streckkod
Material/Ingredienser
Streckkod