Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Gold Reward Medlemskap
Beställ inom 30 dagar efter din senaste beställning för att få 5% rabatt
Volymrabatt
Beställ 5 eller fler stycken från varje familj för att få 5% rabatt

4x Clary Salvia & Lavendel Hand- & Duschtvål 250ml

Product code: AHBW-06

Clary Salvia & Lavendel Aromaterapi Hand- & Duschtvål är en lyxig och lugnande produkt som är designad för att rengöra och ge näring åt huden samtidigt som den ger en lugnande och avkopplande upplevelse. Denna kosmetika är tillverkad med en blandning av eteriska oljor som samverkar för att skapa en unik och stimulerande doft. 

Salvian är känd för sina lugnande egenskaper. Den används ofta i aromaterapi för att minska stress och främja känslor av avslappning. Lavendeln ger en delikat och blommig doft som är både lugnande och uppfriskande. Den används ofta i hudvårdsprodukter för dess förmåga att lugna huden. 

Denna hand- och duschtvål skummar upp lätt och sköljs bort enkelt vilket gör att huden känns mjuk, len och fräsch. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som vill ta hand om sin hud samtidigt som de vill njuta av de terapeutiska fördelarna med eteriska oljor. Produkten är perfekt för dig som vill känna dig lugn och avslappnad, och som vill njuta av en spa-liknande upplevelse direkt i ditt egna hem.

Ursprung United Kingdom
Vikt 0.435Kg /styck
Shipping weight 1.84Kg
Mått 5.5x16 (cm)
Material/Ingredienser Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Salvia Sclarea Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Linalool, Limonene
CPNP 4236527
UFI
Streckkod 5056422988490
Material/Ingredienser
Streckkod