Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Gold Reward Medlemskap
Beställ inom 30 dagar efter din senaste beställning för att få 5% rabatt
Volymrabatt
Beställ 5 eller fler stycken från varje familj för att få 5% rabatt

4x Enbär, Lime & Grönmynta Hand- & Duschtvål 250ml

Product code: AHBW-01

Enbär, Lime & Grönmynta Aromaterapi Hand- & Duschtvål är en lyxig och uppfriskande produkt som är designad för att rengöra och ge näring till huden. Denna kosmetika är gjord med en blandning av eteriska oljor som samverkar för att skapa en unik och stimulerande doft. 

Enbären är kända för sina renande egenskaper och sin förmåga att främja frisk hud. De används ofta i hudvårdsprodukter för dess sammandragande egenskaper som kan hjälpa till att strama upp och tona huden. Lime är samtidigt en naturlig antioxidant som hjälper till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Den har också en ljus, citrusaktig doft som är upplyftande och energigivande. Grönmynta ger en sval och uppfriskande känsla som hjälper till att stärka sinnena. Den är också känd för sina antibakteriella och svampdödande egenskaper som kan hjälpa till att hålla huden frisk och fri från infektioner. 

Denna hand- och duschtvål skummar upp lätt och sköljs enkelt bort vilket gör att huden känns mjuk, len och fräsch.

Ursprung United Kingdom
Vikt 0,435Kg /styck
Shipping weight 1,84Kg
Mått 5,5x16 (cm)
Material/Ingredienser Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citrus Aurantifolia Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Mentha Spicata Herb Oil, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene
CPNP 4236499
UFI
Streckkod 5056422988452
Material/Ingredienser
Streckkod