Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

4x Ask med 8 Sojavaxer - Te + Rosor

Product code: ACWM-05

Vackert kraftfull och blommig. Te och Rosor är en traditionell brittisk doft med en övergripande doft av engelska rosor som framhävs av te.  

Skapa lite doft och mys i ditt hem med Agnes + Cat Doftande Sojavaxer. Dessa väldoftande sojavaxer är ett utmärkt alternativ till ljus. 

De hälls in för hand i Sheffield med naturligt sojavax från Indonesien och brittiska högkvalitativa doftoljor och eteriska oljor. 

Vi tror att sojavax är ett fantastiskt miljövänligt alternativ till paraffinvax. Sojavaxer sprider doften vackert och är bättre för planeten. Sojavax brinner också 30-50% längre och innehåller inte de gifter som paraffinvax har. Vad finns att inte älska? 

Vi har arbetat med dem bästa hantverksdofterna för att skapa 12 fantastiska högkvalitativa dofter. Varje doft är verkligen unik och vacker. Agnes + Cat Doftande Sojavaxer är veganvänliga, inte testade på djur och fria från färgämnen. Du kan dessutom återvinna all förpackning! 

De 8 sojavaxerna är inslagna i vaxpapper med etiketten "Användarinstruktioner" och kommer i en vacker präglad färgkoordinerad ask. 

Varje ask innehåller 8 vaxer som brinner upp till 15 timmar vardera. En hel ask innehåller alltså upp till 120 timmar av doft för ditt hem!

Låt dina kunder tända dessa väldoftande vaxer. Beställ nu!

Ursprung United Kingdom
Vikt 0.16Kg /ask
Shipping weight 0.16Kg
Mått 15x7.5x2.5 (cm), 0.281L, 0.569Kg/L
Material/Ingredienser Soy Wax, Perfume
CPNP
UFI
Streckkod 5055796588138
Material/Ingredienser
Streckkod