Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

Mellanstor Vulkaneffekt Doftspridare - Två Färger

Product code: AATOM-30

Har en kapacitet på 360 ml. 

Tillsätt en viss mängd vatten och några droppar av din favorit eteriska olja för en fantastisk aromaterapiupplevelse. Ljusdimman som denna luftfuktare producerar skapar en fantastisk 3D-låga eller vulkanisk effekt, och du kan justera mellan varma gula lågor och svala blå lågor

Den här doftspridaren drivs av en ultraljudsmotor och har därför väldigt låg ljudnivå. Du kan enkelt manövrera den med en enda knapp eller bekvämt växla mellan olika lägen och effekter med den medföljande fjärrkontrollen.

Säkerhet och bekvämlighet garanteras med timerfunktionen och inbyggt skyddschip. Du kan ställa in luftfuktaren så att den stängs av automatiskt varannan eller var 8:e timme, vilket säkerställer sinnesfrid under din vilsamma sömn. Det inbyggda skyddschippet säkerställer att enheten stängs av när vattennivån är låg, vilket förhindrar eventuella risker. 

Dess mångsidighet gör den perfekt för användning i hemmet, hotell, skolor, sovrum, babyrum, yogastudior, luftkonditionerade utrymmen och torra områden. Förbättra din omgivning med den lugnande doften av dina favorit eteriska oljor och skapa en härlig avkopplande atmosfär. 

OBS: För att säkerställa lång livslängden på din produkt, undvik att rengöra den direkt med kranvatten eller väta strömintaget, eftersom detta kan leda till kortslutning. Vi rekommenderar att du använder en bomullstrasa för rengöring.

Ursprung China
Vikt /Diffusor
Shipping weight 0.479Kg
Mått
Material/Ingredienser Plastic
CPNP
UFI
Streckkod 5056368332999
Material/Ingredienser
Streckkod