Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

4x Hand- & Hudkräm - Havssalt & Mossa - 300ml

Product code: ACBC-02

Agnes + Cat Hand- & Hudkräm - Havssalt & Mossa - 300ml är tillverkad med omsorg och infunderad med de finaste naturliga ingredienserna i vårt produktionsrum i Sheffield, vilket säkerställer exceptionell kvalitet och konsistens. 

Denna lyxiga kräm är designad för att ge djup återfuktning och näring till dina händer och kropp. Den är tillgänglig i 6 fängslande dofter, är formulerad med naturliga oljor och absorberas lätt in i huden, vilket får din hud att kännas mjuk, len och föryngrad. 

För den ultimata bortskämningsupplevelsen, använd dem ihop med våra Tvålar på Rep och Fasta Schampo

Våra flaskor är tillverkade av slitstarkt grått frostat glas, vilket ger ett tidlöst och elegant utseende samtidigt som det minskar miljöpåverkan. Du kan enkelt rengöra flaskan och återanvända den för DIY-projekt, eller fylla på den med din favoritkräm eller flytande tvål. 

Använd så här: Applicera helt enkelt en liten mängd på händerna eller kroppen och massera in försiktigt. Låt krämen absorberas helt och njut av den vackra doften som kommer att dröja kvar. 

  • SLS-fri, SLES-fri, parabenfri, palmoljefri 
  • Grymhetsfri, ej testad på djur, vegansk 
  • Säljes i kartonger om 4 st.
Ursprung United Kingdom
Vikt 0.485Kg /styck
Shipping weight 2.05Kg
Mått 6x20 (cm)
Material/Ingredienser Aqua, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Polysorbate 20, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Parfum, Carbomer, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linalool, Limonene
CPNP 4224943
UFI
Streckkod 5056422987011
Material/Ingredienser
Streckkod