Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Gold Reward Medlemskap
Beställ inom 30 dagar efter din senaste beställning för att få 5.0% off
Volymrabatt
Beställ 12 eller fler stycken från varje familj för att få 5% rabatt

Grossist Ansiktstoner Spray

Är du en återförsäljare som letar efter en anmärkningsvärd produkt för att förbättra dina hudvårdserbjudanden? Då behöver du inte leta längre. AW Gifts ansiktstoner spray i grossistledet är den ultimata lösningen för att behandla huden med lätthet, elegans och obestridliga fördelar. 

Ge dina kunder en chans att återfukta sin hud med AW Gifts Ansiktstoner

På AW Gifts är vi stolta över våra ansiktstoner sprayer, speciellt designade för att föryngra, lugna och återfukta alla hudtyper. Dessa sprayer är omsorgsfullt tillverkade av ren trollhassel och eterisk olja, och produceras i vår toppmoderna anläggning i Sheffield, vilket säkerställer högsta kvalitetsstandarder. 

För att komplettera effekterna av vår återfuktande ansiktoner rekommenderar vi att du använder den ihop med våra Ansiktsrollers av Ädelsten. Dessa vackra verktyg förbättrar inte bara appliceringen av ansiktstonern utan erbjuder också ytterligare fördelar, som att stimulera cirkulationen, minska svullnaden och förbättra den övergripande hudtonen. 

Inkorporera AW Gifts ansiktstoner spray i din produktlinje och se dina kunder bli förälskade i denna lyxiga och effektiva hudvårdsprodukt. Oavsett om de använder den efter rengöring för att tona upp huden eller som en revitaliserande behandling under dagen, kommer denna ansiktstoner spray garanterat få dem att känna sig fräscha och strålande. 

Ge dina kunder en gåva av oklanderlig hudvård med AW Gifts ansiktstoner spray i grossistledet. Kontakta oss idag för att beställa och ta första steget mot att lyfta ditt hudvårdsutbud till nya höjder. Dina kunder kommer att tacka dig för att du introducerade dem för denna utsökta produkt som ger synliga resultat och en fantastisk sensorisk upplevelse. 

OBS: Testa ut produkten innan första användning genom att applicera en liten mängd av produkten. Om någon irritation uppstår, sluta använda. Prova att använda den några gånger i veckan och se hur huden reagerar. Denna produkt är endast för extern användning. 

Beställ idag och introducera denna fantastiska hudvårdsprodukt för dina kunder.

Trollhassel med Lavendel 100ml

WSP-02
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Trollhassel med Pepparmynta 100ml

WSP-04
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Trollhassel med Te Träd 100ml

WSP-03
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig

Ren Trollhassel 100ml

WSP-01
För att se priserna, vänligen logga in eller registrera dig
Registrera dig