Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag
Volymrabatt
Beställ 20 eller fler stycken från varje familj för att få 5% rabatt
Gold Reward Medlemskap
Beställ inom 30 dagar efter din senaste beställning för att få 5% rabatt

Eukalyptus Eterisk Olja

Product code: EO-03

Latinskt namn: Eucalyptus Globulus 

Del av växt som används: v och kvistar 

Ursprung: Kina 

ExtraktionsmetodÅngdestillation 

Grossist Eukalyptus Eterisk Olja är en koncentrerad vätska som innehåller flyktiga aromföreningar från Eukalyptus Globulus trädet. Den är vanligtvis destillerad, ibland utpressad eller lösningsmedelsextraherad. Eukalyptus Eterisk Olja sägs vara antibakteriell, desinficerande och smärtstillande. Den har använts för att lindra hosta, förkylning och andra sådana andningsbesvär. Den lugnar muskel- och ledvärk och hjälper till att läka sår, brännskador och insektsbett. Inom aromaterapi sägs eukalyptus främja aktivitet, vitalitet och energi. 

För andningsbesvär kan några droppar av denna olja placeras på en trasa, andas in genom munnen och andas ut genom näsan i en halv minut. Den appliceras direkt på sår, utslag och insektsbett. Tillsätt några droppar till ditt badvatten för att känna dig uppfriskad. Lägg ner dina ömma fötter i ett fotbad med 4-5 droppar av denna olja för lindring. Några droppar olja i en diffusor sägs döda mikrober och luftburna bakterier; en bra idé för ett sjukrum. Eukalyptus Eterisk Olja är endast för utvärtes bruk; rådfråga alltid en auktoriserad läkare när du använder den som ett hälsomedel. 

Eteriska oljor ansågs ha spelat en roll i läkning under antiken i Egypten, Kina och andra delar av världen. De sägs vara den äldsta formen av medicin och kosmetika, eftersom de destilleras från växter, involverar inte komplicerade processer eller maskiner, men är ändå en konst. För sina helande och aromatiska egenskaper ansågs de vara mer värdefulla än guld för de gamla. 

OBS: Våra eteriska oljor är inte lämpliga för internt bruk.

Ursprung China
Vikt 0.04Kg /styck
Shipping weight 0.04Kg
Mått 0x0 (cm)
Material/Ingredienser Eucalyptus Globulus
CPNP
UFI
Streckkod 5055796528400
MSDS IFRA Certificate
MSDS Allergen Declaration
MSDS MSDS all languages
Material/Ingredienser
Streckkod