Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

4x Botanisk Blandning till Ansiktsångbad - Naturlig - 25g

Product code: BFSB-01

Botanisk Blandning till Ansiktsångbad är en sublim blandning av naturens finaste ingredienser som avser att höja din kunds hudvårdsrutin. Låt dem fördjupa sig i en lugnande upplevelse som kombinerar kraften av lavendelblomblad, rosenblad, kamomillblomblad och ringblomma. 

Lavendel är känd för sina milda egenskaper som hjälper till att lugna och slappna av huden. Kombinerat med den delikata elegansen hos en ros skapar denna botaniska duo en harmonisk blandning som föryngrar och balanserar hyn. 

Införandet av kamomill ger en touch av lugn till ångan. Dess lugnande effekter hjälper till att minska rodnad och inflammation, vilket gör att huden ser fräsch och återupplivad ut. 

Ringblomma förbättrar blandningens effektivitet, och är känd för sina lugnande och helande egenskaper. Dess gyllene kronblad arbetar för att ge näring och främja hudens hälsa, och ger dig en strålande lyster. 

Vår botaniska ansiktsångbad öppnar försiktigt upp porerna och låter ångan transportera de aktiva föreningarna av dessa botaniska ingredienser djupt in i huden. När ångan omsluter ansiktet smälter spänningen och orenheterna bort, och ersätts av en förnyad känsla av lugn och klarhet. 

Så här använder du blandningen: Lägg bara till en handfull av blomblandningen i en skål med kokande vatten, luta dig över skålen och lägg en handduk över huvudet för att hålla kvar ångan. Vänta upp till 10 minuter och använd sedan en bomullstrasa för att torka ansiktet rent.

Ursprung France
Vikt 0.2Kg /styck
Shipping weight 1Kg
Mått 7.5x7.5x8 (cm), 0.45L, 0.444Kg/L
Material/Ingredienser Lavandula Angustifolia Flower, Rosa Centifolia Petals, Matricaria Recutita Flower, Calendula Officinalis Petals
CPNP 4323916
UFI
Streckkod 5056422989183
Material/Ingredienser
Streckkod