Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

Olivtvål - Argan

Product code: ArtS-24

Omfamna de närande egenskaperna hos Argan Olivtvål, berikad med den dyrbara oljan extraherad från kärnorna från det marockanska arganträdet. Denna tvål fungerar som en naturlig fuktighetskräm som hjälper till att återställa och bibehålla hudens elasticitet, vilket gör att den känns sammetslen. Den höga koncentrationen av E-vitamin och antioxidanter i arganolja föryngrar huden, vilket gör den till ett utmärkt val för mogna eller torra hudtyper.

Olivolja tvålar var en av de första vegetabiliskt tillverkade tvålarna. De är handgjorda med hjälp av traditionell kallprocess. 

Tvål gjorda med vegetabiliska oljor har många fördelaktiga egenskaper för huden. De är även SLS- och parabenfria. Det naturliga fettet ger skydd, förbättrar hudtonen och mjukheten, samt föryngrar huden genom omstrukturerande oljeverkan. 

Varje tvål har unika egenskaper relaterade till eteriska oljor och andra naturliga ingredienser i dem. 

Levereras i limpor på 1,25 kg. 

Vi importerar dessa olivtvålar direkt från tillverkarna i soliga Spanien!

Ursprung Spain
Vikt 1,25Kg /styck
Shipping weight 1,25Kg
Mått 27x5,2x9 (cm), 1,264L, 0,989Kg/L
Material/Ingredienser Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Linalool, Limonene, Argania Spinosa Kernel Oil, CI 77891, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, CI 19140, CI 14720, CI 42045
CPNP
UFI
Streckkod 5055796589883
Attachment Certificate of Sustainable Palm Oil
Material/Ingredienser
Streckkod