Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

4x Clary Salvia & Lavendel Hand- & Duschtvål 250ml - Utan Etikett

Product code: AHBWUL-06

Clary Salvia & Lavendel Aromaterapi Hand- & Duschtvål är en lyxig och uppfriskande produkt som är designad för att rengöra och nära huden samtidigt som den ger en uppfriskande upplevelse. Denna kosmetika är tillverkad med en blandning av eteriska oljor som samverkar för att skapa en unik och stimulerande doft. 

Salvian är känd för sina lugnande egenskaper. Den används ofta inom aromaterapi för att minska stress och främja känslor av avslappning. Lavendeln ger en delikat och blommig doft som är både lugnande och uppfriskande. Den används ofta i hudvårdsprodukter för dess förmåga att lugna huden. 

Denna tvål är ett utmärkt val för dem som vill ta hand om sin hud samtidigt som de vill njuta av de terapeutiska fördelarna med eteriska oljor. Den är perfekt för dig som vill känna dig lugn och avslappnad, och som vill njuta av en spaliknande upplevelse i ditt eget hem.

Denna hand- och duschtvål löddrar och sköljs lätt, vilket gör att huden känns mjuk, slät och fräsch.

Ursprung United Kingdom
Vikt 0,435Kg /styck
Shipping weight 1,84Kg
Mått 5,5x16 (cm)
Material/Ingredienser Aqua,  Sodium Laureth Sulfate,  Sodium Chloride,  Glycerin,  Cocamidopropyl Betaine,  Phenoxyethanol,  Sodium Benzoate,  Salvia Sclarea Oil,  Lavandula Angustifolia Oil,  Citric Acid,  Polyquaternium-7,  Tetrasodium Glutamate Diacetate,  Linalool
CPNP
UFI
Streckkod
Material/Ingredienser
Streckkod