Din presentgrossist som levererar över hela Sverige

Aromaterapi - Hemdoft - Himmelskt Badrum

Sök efter det bästa inom presentartiklar idag

4x Enbär, Lime & Grönmynta Hand- & Duschtvål 250ml - Utan Etikett

Product code: AHBWUL-01

Enbär, Lime & Grönmynta Aromaterapi Hand- & Duschtvål är en lyxig och uppfriskande produkt som är designad för att rengöra och nära huden samtidigt som den ger en uppfriskande upplevelse. Denna kosmetika är tillverkad med en blandning av eteriska oljor som samverkar för att skapa en unik och stimulerande doft. 

Enbären är känd för sina renande egenskaper och sin förmåga att främja frisk hud. Den används ofta i hudvårdsprodukter för dess sammandragande egenskaper, som kan hjälpa till att strama upp och tona huden. Lime, å andra sidan, är en naturlig antioxidant som hjälper till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Den har också en ljus, citrusaktig doft som är upplyftande och energigivande. Grönmynta ger en sval och uppfriskande känsla som hjälper till att stärka sinnena. Den är också känd för sina antibakteriella och svampdödande egenskaper som kan hjälpa till att hålla huden frisk och fri från infektioner. 

Denna hand- och duschtvål löddrar och sköljs lätt, vilket gör att huden känns mjuk, slät och fräsch.

Ursprung United Kingdom
Vikt 0.435Kg /styck
Shipping weight 1.84Kg
Mått 5.5x16 (cm)
Material/Ingredienser Aqua,  Sodium Laureth Sulfate,  Sodium Chloride,  Glycerin,  Cocamidopropyl Betaine,  Phenoxyethanol,  Sodium Benzoate,  Citrus Aurantifolia Oil,  Juniperus Communis Fruit Oil,  Mentha Spicata Herb Oil,  Citric Acid,  Polyquaternium-7,  Tetrasodium Glutamate Diacetate,  Limonene
CPNP
UFI
Streckkod
Material/Ingredienser
Streckkod